Ticketmaster biedt sinds kort een nog flexibelere winkelervaring dankzij de samenwerking met Klarna. Sommige fans geven er de voorkeur aan om hun eventickets later te betalen. Dankzij deze nieuwe samenwerking kunnen deze fans hun tickets tot 30 dagen na hun bestelling betalen, zonder extra kosten.

Het partnerschap maakt deel uit van Ticketmasters streven naar flexibele en handige betaaloplossingen voor een optimale klantenervaring. Naast Klarna kondigden we onlangs ook de toevoeging van de Braintree-betaaloplossing aan. Ticketkopers kunnen de betaalmethode kiezen die het beste bij hun behoeften en voorkeuren past: Bancontact, Credit Card, PayPal, iDeal, Klarna of de Ticketmaster Gift Card.

Hoe werkt betalen via Klarna?

Bij het betalen van een online bestelling, kan men opteren voor “Betalen binnen 30 dagen”. Vervolgens stuurt Klarna, vóór de uitgerekende betaaldatum, een betalingsherinnering met alle belangrijke info. Als de fan het saldo vóór de periode van 30 dagen wil aflossen, kan die het volledige bedrag onmiddellijk betalen via de Klarna-app.

Klarna aanvaardt de meeste betaalkaarten: credit, debit en prepaid. Als een kaart niet aanvaard wordt, dan brengt Klarna je hiervan op de hoogte op het moment van betaling.

Bijkomende vragen? Aarzel dan zeker niet om onze FAQ te raadplegen.