Ticketmaster en PayPal hebben een meerjarige strategische samenwerking aangekondigd die fans een eenvoudige, flexibele en veilige betaalervaring biedt. Braintree wordt onze primaire betaalmethode. Deze wijziging is niet van toepassing op betalingen via Bancontact en iDeal, die nog steeds via onze vertrouwde partner Adyen verwerkt zullen worden.

Met deze nieuwe samenwerking willen we het vertrouwen van fans versterken door een ruim aanbod en maximale veiligheid te garanderen bij het kopen van hun tickets. Deze betaalmethode wordt namelijk gegarandeerd door de Kopersbescherming1 en een geavanceerde fraudedetectietechnologie.

Ticketmaster CEO Mark Yovich sprak hierover het volgende: Ons doel is om artiesten en eventorganisatoren naadloos te verbinden met fans overal ter wereld. PayPal helpt ons hierbij een versnelling hoger te schakelen met een betalingsoplossing van wereldniveau.”

We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking een uitstekende keuze is voor ons bedrijf. Met Braintree erbij kan iedereen genieten van de beste winkelervaring dankzij eenvoudige en snelle betalingen.

1 Beschikbaar voor aankopen die hiervoor in aanmerking komen. Beperkingen van toepassing: https://www.paypal.com/us/legalhub/useragreement-full#purchase-protection