De zaal in prijscategorieën opsplitsen was nooit eenvoudiger
Welk gedeelte van de zaal wordt welke prijscategorie? Wat zijn de verschillende scenario’s? Dankzij TM1 Events behoort de traditionele spreadsheet tot het verleden. Vanaf nu creëert u met uw team online en op interactieve wijze de verdeling van de zaal in categorieën. Dankzij Ticketmaster! 

Intuïtief
Al uw evenementen zijn nu handig terug te vinden dankzij de zoekmotor. De bundeling met het verkoopsoverzicht geeft u alle cruciale informatie in één oogopslag. Duid individuele evenementen aan om ze gedurende een bepaalde periode nog sneller toegankelijk te maken. 

Overzichtelijk
Met de interactieve map houdt elk van de betrokken medewerkers op ieder ogenblik het meest duidelijke overzicht. De indeling van de zaal in categorieën wordt dankzij TM1 Events een fluitje van een cent. Indien u wil, kan u zelfs een prijscategorie toekennen aan individuele rijen. 

Teamwork
Het platform stelt u in staat om heel eenvoudig medewerkers toe te voegen. Zij kunnen met hun klare kijk op de zaken onmiddellijk aanpassingen suggereren én toelichten door middel van het message board binnen hetzelfde venster. Bovendien is al de verkregen info real-time! 

Bekijk de video