Verve is het bedrijf dat vroeger door het leven ging als Streetteam. Met een start-up periode die intussen tot het verleden behoort spreken de cijfers tot de verbeelding: dankzij de applicatie werden al meer dan een half miljoen tickets verkocht in zo’n 14 landen, voornamelijk voor festivals en sportieve evenementen.

 

Het idee is even eenvoudig als geniaal: kan u zich betere verkopers inbeelden dan de fans zelf? Traditionele publiciteitsdragers hebben immers de neiging aan efficiëntie in te boeten. En aan die inflatie past Verve een mouw.

 

Dankzij het netwerk van de meest dynamische fans van het evenement, wordt extra verkoop gegenereerd.

 

De sleutel? Een creatieve beloning voor de topverkopers!

 

Bestival, dat plaatsvindt op een eiland aan de zuidkust van het Verenigd Koninkrijk, bood zijn topverkopers een speedboat-taxi aan van en naar het festival, in het gezelschap van de personen aan wie tickets werden verkocht. Van een VIP-ervaring gesproken!

Andere festivals bieden de ambassadeurs een gratis ticket, meet and greets met artiesten, goodies of consumpties op het festival aan.

 

Waar Verve wordt ingeschakeld verloopt gemiddeld 5 tot 10% van de verkochte tickets via ambassadeurs. Zij krijgen tips en advies hoe het beste resultaat wordt bereikt en online zijn ze autonoom in staat om hun score op te volgen.

 

De activatie van de technologie is risicoloos omdat het volgens het no cure no pay principe verloopt.

Verve activeert voor u een netwerk van de meest dynamische fans van uw evenement en genereert authentieke mond-tot-mond reclame, wat ervoor zorgt dat u: 
 

  • meer tickets verkoopt
  • een nieuw publiek aantrekt
  • uw bestaande publiek behoudt
  • een community opbouwt rondom uw merk
     

Met de integratie van de functionaliteit van Verve op zijn ticketsystemen illustreert Ticketmaster nogmaals dat het alles in het werk stelt om meerverkoop te realiseren. Contacteer ons vandaag nog indien u meer info wenst of de technologie voor uw ongenummerd evenement wil activeren. Verve is een door het Ticketmaster Nexus programma gecertifieerde partner.