De voorbije weken mochten we 4 nieuwe collega’s verwelkomen. Lees hieronder verder voor een eerste kennismaking!

Kelvin – Accountant

“Ik ben afgestudeerd in 2019 en heb al enkele jaren boekhoudkundige ervaring. Ik werk nu voor Ticketmaster België als boekhouder. Mijn voornaamste taken zijn het verwerken van facturen en het voorbereiden van betalingen.”

Alexis – Event Planner

“Ik heb een grote passie voor evenementen, cultuur en muziek, en zal al mijn enthousiasme en expertise inzetten om onvergetelijke ervaringen te creëren voor de fans. Buiten mijn werkuren breng ik mijn liefde voor muziek graag in de praktijk als sessiegitarist voor verschillende bands.”

Saranda – Field IT Specialist/Access Control Coordinator

“Ik heb altijd een grote passie gehad voor live entertainment, en wou altijd al weten wat er zich allemaal achter de schermen afspeelt. Dankzij Ticketmaster heb ik het geluk deel uit te mogen maken van het team dat alles samenbrengt. Daarnaast heb ik ook een grote liefde voor alles wat zich op het podium zelf afspeelt. Je zal me daarom buiten de werkuren vaak terugvinden bij shows en concerten.”

Linh – Finance Assistant & Office Manager

“Hoi, ik ben afgestudeerd in Frankrijk en heb al enkele jaren ervaring als boekhoudkundige. Ik werk nu op de financiële afdeling van Ticketmaster als office manager en als financieel assistent. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan het bedrijf en de chemie van het team versterken om zo samen fantastisch werk af te leveren.”