1° Wie ben je?

Hey, ik ben Stella Meulemans, een geboren en getogen Leuvenaar! Je vind me dan ook in de weekends meestal in een gezellige koffiebar in de stad. Zoniet, dan ben ik ergens naar een concert of op avontuur in de natuur. Thuis zal je mij allesinds niet vaak aantreffen haha.

2° Wat deed je vóór je bij Ticketmaster begon?

Ik ben een kersverse werknemer, want hiervoor zat ik nog op de schoolbanken bij te leren. In 2019 begon ik aan mijn studie International Journalism en nadat deze klaar was, heb ik mijn bachelor aangevuld met een verkorte bachelor Digital Marketing. Na mijn studies ben ik (na een korte vakantie) direct bij Ticketmaster aan de slag gegaan en daar heb ik nog geen moment spijt van!

3° Hoe lang werk je al voor Ticketmaster?

Nog niet al te lang dus, maar dat betekent zeker niet dat ik me geen volwaardig teamlid voel. Ik voelde me thuis vanaf dag 1 ❤️

4° Wat is je functie en welke taken voer je uit?

Ik ben digital marketeer en mijn hoofdtaak is de social media zoals TikTok en Instagram. Ja hoor een echte droom voor een GenZ’er zoals ik! Volg onze TikTok en je zult al snel mijn gezicht meerdere keren voorbij zien komen 😄. Natuurlijk doe ik wel meer dan dat alleen, want ik zorg er ook voor dat je om de twee weken onze nieuwsbrief in je mailbox krijgt en dat je elke vrijdag op de homepage nieuwe evenementen kan ontdekken. Daarnaast ondersteun ik mijn collegas als ze ergens mijn hulp voor kunnen gebruiken. Het marketing team is een geweldige bende!

5° Wat is je het meeste opgevallen sinds je komst bij Ticketmaster?

Dat je niet per se in een klein bedrijf moet werken om een hechte sfeer te hebben op kantoor. Iedereen kent hier iedereen en dat maakt de werksfeer zoveel beter. Je zult nooit alleen lunchen, zelfs niet als je zou willen ;p

6° Wat is jouw gouden tip om zoveel mogelijk tickets te verkopen?

Onthoud goed aan wie je exact tickets aan het verkopen bent en pas je aanpak hier dan ook aan aan. Denk tijdens je communicatie goed na over je doelgroep. Ik ga mijn oma niet proberen te overtuigen op dezelfde manier dat ik mijn jongere broer zou overtuigen, dus doe dat ook niet met je ticketkopers. Een persoonlijkere aanpak komt ook veel authentieker over waardoor iedereen sneller mee is met je verhaal.

7° Wat is je beste live ervaring ooit? 

Dit is een van de moeilijkste vragen, want alles is ‘het beste’ op een andere manier… Als ik echt moet kiezen dan ga ik voor het concert van Boston Manor en Neck Deep in de Kavka in 2022. Ik werd in een andere wereld gezogen waar ik nooit meer uit wil(de). Ik denk elke week minstens een keer terug aan dit concert. Can I go back please?

8° Wat was de laatste show die je zag, en wat vond je ervan?

De laatste show die ik gezien heb, is Zwangere Guy op de Beleuvenissen. Dit is absoluut niet mijn typische muzieksmaak, maar het kan nooit kwaad om je grenzen eens te verleggen en nieuwe dingen te proberen. That being said, blijft het wel niet echt mijn ding, dus teruggaan zit er niet direct in :p. Mijn laatste concert waarvoor ik echt ticketjes kocht, waren The Chats in de Trix. Hallelujah, wat was dat een geweldige show!

9° Kan je, tot slot, nog een persoonlijke “fun fact” met ons delen?

Al mijn huisdieren worden vernoemd naar geweldige artiesten, dus als je mij ooit hoort spreken over Lemmy of Ozzy, dan heb ik het waarschijnlijk eerder over mijn hond en kat. Een huishouden vol muziek dus 😄