Hieronder stellen we graag Ghita aan je voor. Ghita zorgt sinds kort voor versterking van onze marketing afdeling, en heeft – zoals je zal lezen – verschillende, verrassende pijlen op haar boog!

1° Wie ben je?

Hoi, ik ben Ghita Belarabi, een jonge Brusselse die met heel veel zin bij Ticketmaster aan de slag gaat!

2° Wat deed je vóór je bij Ticketmaster begon?

Nadat ik mijn master in Business Management aan Hogeschool ICHEC behaalde, kreeg ik de mogelijkheid om het digitale luik van een farmaceutische onderneming mee te helpen uitbouwen. Het was een interessante eerste ervaring die me hielp m’n opgedane ondernemerskennis in praktijk te brengen. 

Hoe lang werk je al voor Ticketmaster?

Ik ben begonnen op 2 december 2021, dus ik ben ondertussen al een half jaar aan de slag bij het Ticketmaster team. De tijd vliegt! 

Wat is je functie en welke taken voer je uit?

Als Digital Marketer maak ik deel uit van de fantastische marketing afdeling. Kort samengevat ben ik verantwoordelijk voor CRM en de wekelijkse opmaak van de website. Daarnaast verzorg ik ook de communicatie met verschillende B2B klanten. De rol van Digital Marketer is enorm uitdagend en opwindend. Geen enkele dag is dezelfde: ik werk voor verschillende klanten, verzorg verschillende events en kom in contact met verschillende collega’s. Ondanks m’n gebrek aan ervaring, geeft iedereen me hier direct veel vertrouwen door me verschillende verantwoordelijkheden te geven.

Wat is je het meeste opgevallen sinds je komst bij Ticketmaster?

Ondanks het feit dat de coronacrisis deze sector zwaar geraakt heeft, merkte ik een verbazingwekkend optimisme op en een enorme honger om er terug stevig in te vliegen!

Wat is jouw gouden tip om zoveel mogelijk tickets te verkopen?

In één zin? Probeer nooit een product, maar steeds een ervaring te verkopen.

7° Wat is je beste live ervaring ooit? 

Oei oei! Dat is al even geleden. Zeker 4 of 5 jaar zelfs, toen ik Gad Elmaleh, mijn favoriete stand-up comedian aan het werk zag. Anderhalf uur non-stop luidop gelachen!

8° Wat was de laatste show die je zag, en wat vond je ervan?

Ik ben onlangs naar het toneelstuk “Notre-dame de Paris” geweest, in het Koninklijk Theater Warandepark in Brussel. Het was een ongelofelijk mooie locatie die ons terugkatapulteerde naar de tijd van Victor Hugo. Tegelijk gaf het stuk een komische draai aan het klassieke verhaal. Aanrader!

9° Kan je, tot slot, nog een persoonlijke “fun fact” met ons delen?

Ik heb nogal ongewone tenen, maar ik kan er wel heel makkelijk voorwerpen mee oprapen. Heel handig!