Op zoek naar een manier om de meest up-to-date gegevens van je event in te kijken of deze te delen, ook al ben je onderweg? Zoek niet verder! Dankzij de TM1 Reports app krijg je in real time toegang tot je data, zonder gebonden te zijn aan je computer.


Raadpleeg en deel de verkoop-, voorraad- en rapportagegegevens van je event, waar je ook bent. Profiteer nu, ongeacht je functie, van de TM1 Reports app en maak van je event een succes!

TM1 Reports gebruiken

Het was nog nooit zo eenvoudig om de TM1 Reports app te gebruiken! Vanuit de startpagina (Events) pas je de filters aan om de gegevens precies af te stemmen op wat jij nodig hebt. Sommige van deze filters zijn de volgende:

  1. Bepaal events uit het verleden, de toekomst of op events van de dag zelf dankzij de datumbereikfilter 
  2. Bepaal en krijg vlotter toegang tot je favoriete events 
  3. Krijg direct toegang tot een ruim aanbod aan voorgeprogrammeerde rapportages!

De TM1 Reports app is geoptimaliseerd voor iPhone, iPad, Android tablets en mobiele toestellen, en biedt eveneens geselecteerde data en event tracking aan op Apple Watch.  

Bekijk hier enkele TM1 Reports rapportagemogelijkheden:


Verkopen

Een gedetailleerd overzicht van jouw event, inclusief up-to-date verkoopcijfers en trends in verkoop.

Voor wie is dit rapport? Het management kan dit ‘Verkopen’ gebruiken om na te gaan hoe een event het doet in vergelijking met een eerder gelijkaardig event. Je krijgt hier toegang tot via je TM1 Reports login.

Verkoop over tijd

Bekijk het totale aantal verdeelde tickets, waarbij de focus ligt op de totale waarde van de tickets. De gegevens uit dit ‘Verkooprapport’ kunnen gegroepeerd worden per prijscategorie, ticketsoort of event.

Voor wie is dit rapport? De zaalverantwoordelijke kan dit ‘Verkooprapport’ gebruiken voor een gedetailleerd inzicht in het aantal verkochte tickets van zijn of haar event.  

Inventaris

Dit rapport toont welke plaatsen vrij of geblokkeerd zijn en welke reeds verkocht zijn.

Voor wie is dit rapport? De Box Office Manager kan deze ‘Inventaris’ raadplegen om te zien of er, kort voor de show, in de zaal nog grote lege ruimtes overblijven die vervolgens, in real time, herbestemd kunnen worden.

Trends

Evalueer ticketverkoopgegevens door te kijken naar historische verkooptrends of door een bepaalde datum aan te duiden.

Voor wie is dit rapport? De Box Office Manager kan dit ‘Trends’ rapport raadplegen om snel inzicht te krijgen in de trends van de dagelijkse verkoopcijfers.

Hulp nodig om toegang te krijgen tot de verschillende functies van de TM1 reports app? Neem contact op met ons Client Support team.

Interesse om klant te worden van Ticketmaster? Neem contact met ons op via deze link.