Jij bepaalt de standaard.

Met de software van Ticketmaster ben je voortaan je eigen dirigent. De ticketverkoop zelf instellen, simulaties maken, beheer én de toegangscontrole. Zelfverzekerd laat je niets meer aan het toeval over!

Dossierkennis
De beste beslissingen neem je op basis van kennis van scenario’s en gevolgen. Zo verwerf je de status van excellent analist. Je hebt daarvoor al onze toepassingen tot jouw beschikking. Verander de categorie-indeling, stel automatische verkoopsmomenten in en geef contingenten vrij wanneer het jou uitkomt. Evalueer virtueel welke ingrepen je het meeste winst opleveren.

Transparant communiceren
Missen is menselijk en de ticketbeheerder is de uitzondering die de regel bevestigt. Bekijk in realtime wie welke wijzigingen aanbracht en wissel van gedachten op het bijhorende message board. Zo communiceer je duidelijk en helder. Iets waar iedereen nu nood aan heeft.

Zeg niet home office maar marketingbureau
Gebruik maken van de software van Ticketmaster betekent gebruik maken van marketing voor live entertainment. Pixeltracking en instant campaignreporting, het zit allemaal in de doos. Vertel vandaag nog je verhaal en word een best-selling expert!

Simpel als 1-2-3
Met je laptop en internetverbinding zet je in een handomdraai je eigen boxoffice op. Alles is intuïtief en uiterst stabiel. Iedereen kan tickets verkopen en ze zo naar het adres van de koper sturen.

Scanning
Onze scanning is onmogelijk in het ootje te nemen. Uiteraard opereert ze in realtime vanuit de cloud. Geen vraag zo complex of ze is vertaalbaar naar onze systemen.

Heldere en snelle rapportage
Alle verkoopsgegevens overzichtelijk interpreteerbaar vanaf je telefoon dankzij onze App. Toch nog een gepersonaliseerd rapport nodig? Creëer het aan de hand van de wizard en plan de verzending naar je e-mailadres op een ogenblik naar keuze.

Waarom zou je nog langer willen achterop hinken?