Het zoeken naar tickets wordt een stuk makkelijker, dankzij onze samenwerking met Snapchat.

Muziekfans kunnen nu hun favoriete shows vinden via ‘Ticketmatcher’ Mini waar ze gematcht worden met aankomende evenementen op basis van hun favoriete muziekgenres. Door naar links of naar rechts te swipen blader je door de evenementen heen, bewaar je wat je leuk vindt én nodig je vrienden uit voor een show door hen een Snap of chat te sturen.

Snapchatters kunnen ook de Snap Map openen – Snapchat’s eerste ‘map layer’ in samenwerking met een partner. Zo kunnen zij evenementen in de buurt, in steden over het hele land en zelfs de wereld vinden.

“Ticketmaster bouwt samen met partners productoplossingen die de live evenementen van onze organisatoren onder de aandacht brengen bij de meest betrokken doelgroep: ticketkopers”, zegt Dan Armstrong, EVP Distributed Commerce bij Ticketmaster.

‘’Samenwerken met Snap maakt het mogelijk om op een dieper niveau te communiceren met een nieuwe generatie evenementbezoekers. Het ontdekken van een gave show op je Snap Map, en dit te delen met je vrienden via Ticketmaster Mini, biedt een nieuwe manier voor ons om artiesten en podia onder de aandacht te brengen bij deze belangrijke demografie. Live evenementen zijn sociaal van aard en met deze samenwerking is het mogelijk om sociale verbinding te integreren vanaf het begin van het ontdekken van de show tot aan het daadwerkelijk beleven van het event.”

Zelf ervaren? Ga naar je Snap Kaart en zoek op ‘Ticketmatcher’.