Wij verlenen toegang, ook op locatie
ook op locatie

Je kan zelf scannen met behulp van onze apparatuur en software, of wij nemen je het werk uit handen. Zodra de deuren openen, zorgen wij ervoor dat alle bezoekers snel en met een goed gevoel naar binnen gaan.

De beste en snelste toegang

Wij zorgen voor de beste scanapparaten en begeleiding. Jullie zorgen voor een goede internetverbinding (wifi), stroomvoorziening en personeel om de tickets te scannen. Onze eventcoördinatoren helpen bij het opstarten én ondersteunen jouw team tijdens het scannen.

Razendsnel en efficiënt scannen

Onze scanoplossing werkt razendsnel en laat je precies zien wat er gebeurt bij de toegangscontrole. Zo zie je in real-time hoeveel bezoekers er al binnen zijn en bij welke toegangspoorten de druk ligt. Zijn er verschillende ingangen? Geen probleem. Met een paar klikken op de knop programmeer je waar welke tickets naar binnen mogen. Bij een internetstoring schakelen we onze scanners met gemak over naar het 4G mobiele netwerk.

Verkoop op locatie

Met onze kassasoftware kan je eenvoudig tickets aan de deur verkopen vanaf je eigen laptop en laser- of ticketprinter. Wil je liever dat wij de verkoop op locatie voor je regelen? Dat kan! Daar zetten we ons ervaren team van kassamedewerkers voor in.

 

    Meer weten over onze service op locatie?