LONDON, (17 Augustus, 2017) – Ticketmaster, een Live Nation Entertainment bedrijf, kondigde vandaag aan dat het binnenkort opstart in Zwitserland, waardoor het in 30 landen actief zal zijn.

Ticketmaster is de wereldwijde marktleider op vlak van ticketverkoop met een jaarlijkse verkoop van meer dan 530 miljoen tickets. Dankzij deze lancering krijgen Zwitserse fans en artiesten toegang tot de innovatieve technologieën en de uitstekende dienstverlening van Ticketmaster.  Hierdoor is ook een nieuwe strategische samenwerking mogelijk tussen Ticketmaster, wereldwijde marktleider op vlak van live entertainment ticketing, en het lokale ticketbedrijf tixtec, geleid door George Egloff, pionier uit de industrie.

Zwitserland, met haar groeiende live industrie en belangrijke zalen, vormt voor Ticketmaster een aanzienlijke markt in de uitbreiding van haar acties en marktaandeel op het Europese toneel.  

Mark Yovich, President van Ticketmaster International, verklaarde: “We zijn verheugd Ticketmaster aan de Zwitserse fans te kunnen voorstellen, en deze een nog betere dienstverlening en keuze te kunnen aanbieden op vlak van ticketverkoop. Hiermee geven we de Zwitserse markt eveneens toegang tot ons wereldwijde aanbod aan evenementen. Dankzij de waardevolle kennis van de Zwitserse live entertainment en ticketing sector van George Egloff en z’n team kunnen we onze wereldwijde ervaring nog meer optimaliseren.”

George Egloff, CEO of tixtec, voegde hier aan toe: “Ticketmaster is de wereldwijde marktleider op vlak van ticketverkoop. Het is dan ook een eer om deel te kunnen uitmaken van het team dat hun technologie en dienstverlening naar Zwitserland brengt. De samenwerking betekent een gigantische stap voorwaarts en zal enorm voordelig blijken voor de Zwitserse fans, zalen, sportclubs en organisatoren.”