Ticketmaster – met meer dan 530 miljoen verkochte tickets de grootste ticketverkoper ter wereld – zet voet aan de belangrijke Italiaanse wal om er de ticketverkoop te faciliteren op nationaal en internationaal niveau. Tegen 2020 hoopt het bedrijf er 20 miljoen tickets te verkopen en dat illustreert de grote vraag naar live entertainment in deze markt. Met deze uitbreiding geeft de marktleider toegang aan fans tot diens services, terwijl organisatoren en artiesten er eindelijk gebruik kunnen maken van de toonaangevende technologie.

 

Voorzitter van Ticketmaster International Mark Yovich:

 

” We kijken er naar uit om de beste ticketingervaring te verschaffen aan organisatoren, artiesten en fans in heel Italië – ontegensprekelijk een van ’s werelds meest tot de verbeelding sprekende bestemmingen voor live entertainment en culturele evenementen. Deze strategische  uitbreiding was voor ons een logische stap. Een spannend moment voor fans van live muziek, theater, sport en culturele evenementen; niet alleen in Italië maar doorheen al de landen in dewelke we actief zijn.

 

Recent opende Ticketmaster vestigingen in Zwitserland, Tsjechië en Polen. Italië is intussen het 29e land op de Ticketmasterkaart waar de uitzonderlijke dienstverlening en technologie beschikbaar worden. 

Vandaag maakte Firenze Rocks zijn headliners voor 2018 bekend. Dit is het eerste belangrijke evenement waarvoor tickets op Ticketmaster.it beschikbaar zijn. De volgende events komen eerstdaags beschibaar:

 

  • Iron Maiden – tickets te koop vanaf 15.11 om 12H
  • Foo Fighters – tickets te koop vanaf 16.11 om 12H
  • Ozzy Osbourne – tickets te koop vanaf 17.11 om 12H
  • Guns N’ Roses – tickets te koop vanaf 18.11 om 12H
     

Fans kopen vanaf nu tickets voor een breed scala aan events op Ticketmaster.it en het aanbod zal niet ophouden te vergroten!

Foto: Coldplay in Milaan – Stadio San Siro Prandoni.