In ticketmaster backstage stellen onze nieuwe collega’s zich graag aan je voor. Vandaag maken we kennis met Gaëlle, onze nieuwe Client Account Manager.

1° Wie ben je?

Hi, mijn naam is Gaëlle Aernaut. Ik ben 28 jaar, en ben van jongs af aan al gepassioneerd door muziek!

2° Wat deed je vóór je bij Ticketmaster begon?

Ik heb al voor behoorlijk wat bedrijven gewerkt, maar ik zal het hier enkel over m’n laatste twee werkervaringen hebben. Zo was ik Back Office Manager bij Immoweb op het platform ConstructR.be. Jammer genoeg ben ik, als gevolg van de COVID pandemie, mijn job verloren. Kort daarna werd ik door dezelfde werkgever aangenomen als rechterhand (C.O.O.) bij een maatschappij die renovaties uitvoert in de vastgoedsector. Tegelijk probeerde ik ook een eigen club uit de grond te stampen, maar helaas zonder succes. So be it!

Hoe lang werk je al voor Ticketmaster?

Nog niet zo heel lang. Ik ben hier begonnen op 7 februari, dus zo’n 4 maand.

Wat is je functie en welke taken voer je uit?

Ik ben Client Account Manager. Algemeen bekeken zorg ik, in samenspraak met de organisator, voor de aanmaak van diverse events op de Ticketmaster website. Daarnaast volg ik ook de ticketverkoop op van verschillende events.

Wat is je het meeste opgevallen sinds je komst bij Ticketmaster?

Dat mijn collega’s uit de verschillende teams allemaal superlief zijn. Er hangt hier een heerlijke vibe! 

Wat is jouw gouden tip om zoveel mogelijk tickets te verkopen?

De fans warm maken voor een unieke ervaring. Elke show groots voorstellen (zonder te liegen!).

7° Wat is je beste live ervaring ooit? 

Ik heb er zoveel! Maar de concerten die me het beste zijn bijgebleven waren zonder twijfel die van U2, The Prodigy, Green Day, Paul Kalkbrenner in de Fuse, Kendrick Lamar, DJ Snake, Snoop Dogg, Method Man & Redman en Tomorrowland in 2012!

8° Wat was de laatste show die je zag, en wat vond je ervan?

Dat was een concert van de Brusselse rapper Scylla – op mijn verjaardag!

9° Kan je, tot slot, nog een persoonlijke “fun fact” met ons delen?

Daarvoor moeten we terug naar Reggae Geel… De eerste nacht had een vriend onze tent niet goed afgesloten. Hierdoor werd ik de volgende ochtend wakker tussen de spinnenwebben! Nu, je moet weten dat ik een behoorlijke spinnenfobie heb. De volgende nacht besloot ik dan ook in mijn auto te gaan slapen. Ik deed er echter drie uur over om m’n auto terug te vinden, en tot overmaat van ramp werd ik bijna gearresteerd door de politie die vond dat ik er verdacht uitzag. Toen ik uiteindelijk m’n auto terugvond stond de zon al hoog aan de hemel… En de ironie van dit hele verhaal? Mijn auto stond vlak bij de camping, maar toch heb ik dus geen oog dicht gedaan. Ik raad jullie dus allemaal een auto aan die een piepgeluidje geeft als je deze opent met de sleutel!