Groot nieuws uit de wereld van de padel: België ontvangt binnenkort haar allereerste Padel Open! Met de Brussels Padel Openwordt in mei een nieuw toernooi toegevoegd aan de steeds voller wordende kalender van de World Padel Tour, de grootste en meest toonaangevende professionele padelfederatie ter wereld.

Er werden voor deze gigantisch populaire sport reeds eerder gelijkaardige events georganiseerd in België. Zo vond in augustus 2021 de World Padel Tour Exhibition in Knokke plaats. In volle coronaperiode, en rekening houdend met de vele veiligheidsmaatregelen, werden voor dit toernooi desondanks bijna 6.000 tickets verkocht. Gezien het succes van deze eerdere samenwerking was het dan ook geen toeval dat Ticketmaster ook nu eerst op de bal (pun intended) was om de organisatie een kwaliteitsvolle ticketingservice te garanderen. 

Laurent Carlier, een van de organisatoren van het toernooi, was zeer tevreden over de samenwerking met Ticketmaster. Volgens hem zijn de drie woorden die Ticketmaster het best omschrijven: flexibiliteit, beschikbaarheid en kwaliteit. “Het team van Ticketmaster bleek zeer beschikbaar om onze vragen te beantwoorden en ons te helpen ons project tot een goed einde te brengen. Ze waren flexibel in het beantwoorden van onze verzoeken voor aanpassingen en het gebruik van het Ticketmaster-platform was een echte plus voor ons project omdat het kwalitatief is en klanten en toeschouwers geruststelt. – Laurent Carlier

Het belang en het prestige van de Brussels Padel Open valt niet te ontkennen. We kijken dan ook nu al uit naar de lente, wanneer ’s werelds beste spelers en speelsters van deze van oorsprong Mexicaanse sport het tegen elkaar op zullen nemen in Brussel. In het hart van de hoofdstad van Europa vonden de organisatoren de ideale locatie in de architecturaal verbluffende Gare Maritime van Tour & Taxis. 

De Brussels Padel Open vindt plaats van 3 tot 8 mei 2022, en belooft nu al een razend spannend toernooi te worden. Tickets zijn via deze link verkrijgbaar op Ticketmaster.be.